FAQ + Contact
Vragen? Check de FAQ. Is uw vraag nog niet beantwoord? Zie dan de contact forum door naar beneden te scrollen.
FAQ
Algemeen
Via onze contact forum aan de rechterkant van het scherm of via info@classiccarratings.com.
Dit kan via de Appstore of Google Play. Of scan de QR-codes op de ccr app pagina of de taxeer mijn auto pagina.
ClassicCarRatings.com verzamelt 24/7 en 365 dagen per jaar veilingresultaten van wereldwijd verkochte auto's. Dit resulteert in de meest uitgebreide, actuele, gedetailleerde en complete database ter wereld. Wij zitten bovenop de markt voor klassieke en verzamelaarsauto's. ClassicCarRatings is ontworpen om u gedetailleerde informatie te geven over eerdere veilingresultaten in de klassieke autowereld. Op basis van deze resultaten geeft de database u de gewenste informatie van uw droomauto, inclusief de huidige waarde. Afhankelijk van deze waarde kunt u de juiste beslissingen nemen over de auto.
ClassicCarRatings is opgezet door de Nederlandse autoliefhebber Sjoerd Peereboom. Omdat er geen gecentraliseerd volgsysteem bestond voor auto's die te koop stonden bij de grootste veilinghuizen, besloot Sjoerd er zelf een te bouwen. Dit resulteerde in de meest uitgebreide, actuele, gedetailleerde en complete database ter wereld. ClassicCarRatings is het bedrijf om elke klassieke of verzamelbare auto te taxeren.
Levering
De levertijd is tien dagen.
Als u uw bestelling niet ontvangen hebt neem dan contact met ons op via de contact forum of via info@classiccarratings.com
Nee er is geen returnpolicy, als u niet tevreden bent met het product neem dan contact met ons op via ons contactforum
U ontvangt uw rapport via e-mail in een pdf bestand.
Betaling
Een rapport kost 79 euro, u krijgt via de mail een betaalverzoek.
U ontvangt uw rapport via de e-mail. In deze e-mail voegen wij een beveiligde betaallink toe waarmee u kunt betalen. U kunt ook betalen via een bankoverschrijving. Wij verzoeken u binnen 14 dagen te betalen.
Wij zijn ervan overtuigd dat ons product zo goed is dat u pas achteraf hoeft te betalen. U kunt daarom eerst het rapport bekijken om te zien of u het eens bent met onze expertise. De betalingstermijn is 14 dagen.
Wanneer u tevreden bent over onze service en rapport, beveelt u ons aan bij vrienden of collega’s. Wanneer zij 5 rapporten of meer bestellen ontvangt u uw volledige betaling terug.
Privacy
Uw data wordt veilig opgeslagen en alleen gebruikt in het rapport.
De foto’s worden door onze experts gecontroleerd. Deze foto’s worden gebruikt in het rapport, maak daarom duidelijke foto’s die binnen de richtlijnen van de voorbeelden vallen.
Deze informatie wordt verwerkt in het rapport, om een goede en juiste taxatie te geven is deze informatie nodig.
Ja, ClassicCarRatings volgt de regels van de AVG op.
Contact